Search

Despre Princemob

Princemob este un producător de mobilier de birou activ pe piața românească de mai bine de 30 de ani. Compania se concentrează pe producția de mobilier de birou de calitate, cu un design atractiv și funcțional. În plus, Princemob este importator și de mobilier de birou second hand de la branduri de top din Germania, oferind clienților o gamă variată de produse pentru birou la prețuri accesibile.

Viziunea Princemob este de a deveni liderul pieței de mobilier de birou din România, prin oferirea unui portofoliu complet de produse de calitate, inovație și servicii excelente clienților. Compania se concentrează pe creșterea continuă prin investiții în tehnologie, resurse umane și dezvoltare de produse noi.

Prin angajamentul pentru excelență în toate aspectele afacerii, ne propunem să construim o reputație puternică și să continuăm să fim partenerul de încredere pentru clienții noștri. Prin această abordare, ne propunem să oferim soluții moderne și eficiente pentru spațiile de lucru, contribuind la creșterea productivității și la crearea unui mediu de lucru confortabil și durabil.

Misiune

Misiunea PrinceMob este de a oferi mobilier de birou de calitate superioară, conceput și realizat pentru a satisface nevoile clienților lor.

Viziune

Viziunea PrinceMob este de a deveni liderul pieței de mobilier de birou din România, prin oferirea unui portofoliu complet de produse de calitate, inovație și servicii excelente pentru clienții lor.

Valori

Calitate: angajamentul de a produce produse durabile și funcționale;
Inovație: pasiunea pentru a îmbunătăți continuu produsele și serviciile oferite;
Satisfacția clientului: prioritizarea nevoilor și așteptărilor clienților.

Recomand echipa PrinceMob! Am lucrat împreună o amenajare interioară a unei clădiri office, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Mobilierul a fost proiectat, produs și livrat în termenii stabiliți,
Radu B. Manager achiziții
Cumpăr des mobilier SH, recomand! Avem un spațiu cu trafic intens, pentru că lucrăm foarte mult cu elevi, iar PrinceMob oferă birouri care arată bine și au un raport calitate/
Lorena C. Co-Founder

CULTIVĂM CALITATE ȘI RESPECT

PREȚUL CORECT

Practicăm un raport corect calitate-preț pentru toate produsele noastre comercializate.

SHOWROOM-URI

Dacă îți dorești să vezi și să testezi produsele noastre, te așteptăm!

SUPORT CLIENȚI

Colegii noștri sunt pregătiți să îți răspunde la orice întrebări sau neclarități.

OFERTE FANTASTICE

Avem promoții numeroase, atât online, cât și în Showroom-uri! Află-le din timp și profită de ele!
Back to Top