Office furniture and design solutions

Utilitatea, Culorile și Designul

Utilitatea, Culorile și Designul pieselor de mobilier sunt principalele caracteristici ce ne-au motivat de-a lungul anilor să concepem și proiectăm mobilier de birou pentru toate spațiile de lucru.

Designul adecvat

Indiferent că acest spațiu se află în propria casă sau în office building, în cameră individuală sau open space, mobilierul ales trebuie să completeze personalitatea celui ce-l folosește.

PRINCEMOB BÜRO

Indiferent că acest spațiu se află în propria casă sau în office building, în cameră individuală sau open space, mobilierul ales trebuie să completeze personalitatea celui ce-l folosește.

Încă de la început am pus accent pe utilitatea mobilierului însă mereu a contat personalitatea celui ce-l folosește și grija de a crea un spațiu prietenos și extrem de atrăgător. Mai ales pentru cei ce petrec 8 ore/zi la un singur birou și știu să aprecieze cel mai mult Utilitatea și Frumusețea spațiului propriu de lucru.

Office Furniture

Varietatea spațiilor de lucru ne-au provocat mereu în a găsi soluții din ce în ce mai ingenioase de design. Amplasarea mobilierului și organizarea cât mai eficientă a spațiului sunt principalele cerințe ale clienților noștri. Cerințe pe care ne străduim să le onorăm cu profesionalism. Mobila de birou este vedeta oricărei firme și captează atenția încă de la început!

 

Disclamer:

Princemob Buro își rezervă dreptul de a modifica informațiile și aplicațiile pe care le oferă pe acest Site, oricând și fără anunțarea prealabilă a utilizatorilor.
Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi în orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site.

Magazinul nu se obligă să prezinte pe site fotografii și informații identice cu ale produselor ce vor fi livrate. În schimb, în conformitate cu dispozițiile legale, cumpărătorul care comandă online un produs, cu livrare la domiciliul acestuia poate returna în 14 zile produsul, în cazul în care nu corespunde cu așteptările sale, cu condiția ca produsul să nu prezinte urme de folosire (fără zgârieturi, urme ale folosirii produsului, deteriorarea pachetului în care a fost asamblat, etc).